Stephanie Maxein

Contrasten – ik hou ervan, zowel in het leven als in mijn schilderijen. Overdag heb ik een sterk commerciële baan maar in mijn vrije tijd speelt creativiteit en kunst een grote rol.

Alles is begonnen toen ik aan de Cote D’Azur woonde. Een omgeving waar veel kunstenaars leven en waar ik in aanraking kwam met kunst die tentoongesteld werd in de prachtige omgeving van Nice en omstreken. Op dat moment voelde ik onwijs veel inspiratie opkomen en daarmee de wens om “gevoel” op een canvasdoek te kunnen krijgen. Voor het ontwikkelen van mijn persoonlijke schilderstijl heb ik de afgelopen jaren diverse schildercursussen in Duitsland, Frankrijk en nu in Nederland gevolgd.

Ik heb op verschillende locaties geëxposeerd, heb zelf schilderlessen gegeven, heb deel genomen aan kunstmarkten en heb mijn kunst verkocht via mijn website. Het geeft mij de meeste voldoening als mensen geraakt worden door mijn schilderijen. Als er een gevoel opkomt als je ernaar kijkt, de compositie van kleuren fascineren en men er bepaalde dingen in kan zien.

www.StephArts.com

info@stepharts.com

Tel: 06 18783694

 

Inloggen

lijn