Marjolein Muilwijk

Sinds januari 2019 heb ik een werkplek op het atelier van het Montfoorts kunstenaarscollectief. Mijn wens is om mijn eigen stijl te gaan ontwikkelen.     

Ik ga ervan uit dat elk mens een bepaalde eigenheid, een innerlijke kleur heeft, die uniek is. De uitdaging is om deze te voorschijn te halen en uit te drukken, in zowel je leven als in de kunst. Juist dan kunnen we met elkaar allerlei verschillende soorten ervaringen hebben. Maar vaak passen we ons aan naar geldende normen omdat we geloven dat we alleen dan door anderen geaccepteerd zullen worden, en zo heb ik het ook vaak gedaan.

Bij het maken van mijn werkstukken probeer ik om mijn eigen impulsen te volgen en me niet te laten afleiden door anderen die zeggen hoe iets hoort of hoe het moet. Dat valt niet altijd mee, want over kunst heeft bijna iedereen wel een mening. Soms ga ik daardoor twijfelen, maar ik herinner me gelukkig altijd weer op tijd dat ik het vooral op mijn eigen manier wil doen. Als er iets ontstaat wat in de buurt komt van wat ik graag zou willen maken komt er een grote glimlach op mijn gezicht. 

Behalve het werk waar ik over vertelde, waarbij ik papier scheur en plak, teken ik ook graag portretten met potlood. Het werk van de kunstenaars om me heen inspireert me steeds weer om aan het werk te gaan.

Ik heb een creatieve achtergrond in het ontwerpen van reclame, productverpakkingen, logo’s, huisstijlen en in het ontwerpen van particuliere tuinen en bedrijfstuinen.

Heb je interesse om het werk van de andere kunstenaars en mij in het echt te zien? Kom dan naar T in het atelier.

marjoleinmuilwijk@ziggo.nl


 

 

Inloggen

lijn